Dr. Krasznay Zsófia

elnökségi tag

Dr. Krasznay Zsófia vagyok, 34 éves, jogász. A férjemmel és az 5 éves kisfiammal élek Kápolnán.
2006-ban szereztem diplomát a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi karán.


Az elmúlt 11 évben dolgoztam a versenyszférában és a közszférában is, az utóbbi közel négy évben pedig a LIGA Szakszervezetek munkaügyi tanácsadója, majd régiós referense voltam.

Ez idő alatt ismerkedtem meg alaposabban a munkavállalók helyzetével, problémáival és munkaügyi kapcsolataival.
Aktív szerepet vállaltam a Kéményseprők Országos Szakszervezetének (KOSZ) megalapításában és felépítésében, valamint a szervezet működésében 2017. májusig tevékenyen is részt vettem.

Azt gondolom, hogy – miután ébren töltött időnk nagyobb részét a munkahelyen töltjük – nagyon fontos, hogy ott jól érezzük magunkat. Ehhez elengedhetetlenek a rendezett munkaügyi kapcsolatok, a munkahelyi körülmények és az, hogy a munka megfelelő elvégzése esetén a munkavállaló megbecsülve érezze magát és munkáját elismerjék, de legalábbis visszajelzés formájában értékeljék. Ha viszont ezek a körülmények nem adottak, azt a munkavállalóknak együtt, összefogva kell elérniük.

Szeretném tudásommal, szakértelmemmel támogatni az ÉTMOSZ céljainak megvalósítását, hogy egy új, innovatív, az új évezred változásait követni, azoknak megfelelni képes érdekvédelem felépítésében, kialakításában részt vállalhassak mindazon munkavállalókkal együtt, akik szeretnének és hajlandóak tenni a saját sorsukért. Hiszen, ahogy Széchenyi István mondta: „Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen.”

E-mail: krasznayzsofia@etmosz.hu