Ludányi Norbert

elnökségi tag

Ludányi Norbertnek hívnak, 1982-ban születtem. Óbudai Egyetem Villamosmérnöki Karán végeztem Budapesten. Hatvanban élek feleségemmel, kislányommal és kisfiammal.

2004 óta dolgozom a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. munkatársaként. Kezdetben hibaelemző labortechnikus szakterületen végeztem a munkám, 8 órás, több műszakos munkarendben, majd 8 év után váltottam Tesztmérnöki, majd Szerviz Művezető pozícióra.

Alapítótagja voltam a 2008-ban megalakult HADFSZ-nek (Hatvani Autóelektronika Dolgozók Független Szakszervezete), és 12 éve a hatvani Robert Bosch gyárának üzemi tanácsának tagja vagyok.

2015 évtől a Robert Bosch Kft. Felügyelő Bizottságának vagyok a tagja.

2019 évtől a Üzemi Tanács elnöki tisztséget töltöm be a hatvani Bosch telephelyen.

Az ÉTMOSz 2019-ben megtartott kongresszusán a küldöttgyűlés a szakszervezet elnökségi tagjának választott.

Meggyőződésem, hogy az erő az összefogásban, a kollektíva erejében rejlik. Az elmúlt évtizedekben a társadalom nem abban az irányba változott, hogy ezt erősítse. Nagyon fontos számomra az a munkavállalói réteg képviselete, akikre támaszkodhatunk, akikre az ország is támaszkodik. Véleményem szerint a Munkáltató akkor lesz a legeredményesebb, ha a Munkavállalói szenvedéllyel végzik a munkájukat. Ehhez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő munkakörülmény. Továbbra is azon fogok munkálkodni, hogy ezt megvalósítsam.

E-mail: ludanyinorbert@etmosz.hu